Türkçe İngilizce

Ürün Grupları


Markalar

Anlaşmalı Kargolar

Kargo Takip

Advanced Microdevices (mdi) yenilikçi membran teknolojilerinde liderdir. 1976 yılında tek bir kişiyle başlayan ar-ge çalışmaları bugün 300 kişilik bir araştırma ekibi ve 15000'den fazla ürüne dönüşmüştür.

Şirketin temel amacı, farmasötik, biyofarmasötik, biyoteknoloji, klinik ve immunolojik tanı gibi çok çeşitli alanlarda müşteriye fayda sağlayan nitelikli saflaştırma ve seperasyon uygulamaları için yeni membran teknolojilerinin geliştirilmesi ve mevcut teknolojilerin iyileştirilmesidir.

Günümüzde membranlar kullanıcı dostu cihazlarda, plastik tasarımda, kalıp ve sızdırmazlık teknolojilerinde kullanıcılara yarar sağlayan bir zincirin ana bileşeni haline gelmiştir. Bunun bilinciyle, mdi hızla büyüyen bir firma haline gelmiştir ve ilgili sektörlerde üretimin ve dolayısıyla ticaretin daha hızlı olmasına katkı sağlamaktadır.

mdi ürünleri enjekte edilebilir ilaç sterilazyonunda, sterilite testlerinde, enstrümantal cihazlar için numune hazırlamada, yeni ilaçların geliştirilmesinde, hastalıkların tespiti için güvenilir immunolojik tanı testlerinin üretiminde kullanılmaktadır. Bunlar özel düzelmemelere ve kuralları tabi olan çok kritik uygulamalardır. Bu standartları karşılamak için tüm mdi ürünleri ISO 9001 standardının ve GMP kurallarının uygulandığı modern tesislerinde nitelikli çalışanlar tarafından üretilir. Kuruluşun birbirinden bağımsız kalite kontrol ve kalite güvence bölümleri kalitenin korunmasını ve devamını sağlamaktadır. Endüstri standartlarını karşılayan veya aşan ürünler üreten mdi’ın bazı ürünleri ilgili sektörde tüm dünyadaki en iyi ürünler olarak nitelendirilmektedir. mdi’ in güçlü teknik altyapıya sahip ar-ge laboratuvarında yeni ürünlerin geliştirilmesi için çalışmalar sürekli devam etmektedir.

www.mdimembrane.com

Kemiteks Kimyevi Maddeler Tic. ve Ltd. Şti.

Barbaros Mah. Barbaros Hayrettin Pasa Sok. No: 2 / A Kat: 1-2 34746 – Atasehir / Istanbul

Telefon: +90 216 449 58 70 - 73 ( Pbx ) Faks: +90 216 449 58 72

Powered by     Design  Software