Türkçe İngilizce

Ürün Grupları


Markalar

Anlaşmalı Kargolar

Kargo Takip

 

Tek kullanımlık (Disposable) laboratuvar gereçlerinde Avrupa’nın lider üreticisi olan GOSSELIN, 1965 yıllında Pierre Gosselin (Farmasötik alanında Doktor) tarafından aile şirketi olarak kurulmuştur.

2007 yılında Qualium Investment ve Participex’in kuruluşa ortak olmasıyla, GOSSELIN uluslararası etkisini arttıran yeni bir döneme giriş yapmıştır.

45 sene süresince petri kutuları ve tek kullanımlık laboratuvar gereçlerinde Avrupa’da lider konuma gelen GOSSELIN; tıp, eczacılık, gıda endüstrisi ve çevre analiz laboratuvarları alanında numune alma ve analiz süreçleri için yeni çözümler geliştirmekte ve geliştirmeye devam etmektedir.

GOSSELIN, kullanıcının tüm ihtiyaçlarını karşılamak ve laboratuvarda daha kolay, daha hızlı ve daha ekonomik çalışmayı sağlamak amacıyla mümkün olduğunca son kullanıcıya yakın olmuş ve her zaman araştırma ile inovasyona yönelmiştir.

Müşteri ihtiyaçlarını sürekli iyileştirerek ve üretim hizmetlerini geliştirerek tek kullanımlık laboratuvar ürünlerinde Avrupa’nın lider konumunu korumayı amaçlayan GOSSELIN, aynı zamanda sürekli teknik yenilik ve kaliteye dayalı vizyonunu distribütör ağı ile uluslararası ölçekte genişletmek amacındadır.

Gıda, ilaç endüstrisi, tıbbi analiz, çevre, süt ve mikrobiyoloji gibi farklı uygulama kapsamları için geliştirilen ürünlerin üretim, işleme ve paketleme olmak üzere tüm üretim adımları, yürürlükteki uluslararası ISO 9001:2008 standartlarına dayalı olarak yüksek kalitede gerçekleştirilmektedir.

GOSSELIN kendi bünyesinde sahip olduğu “Elektron Nord” adı altında Beta Radyasyon tesisi ile ürettiği ürünlerin üretim bandından çıktıktan sonra, en kısa sürede sterilizasyonu gerçekleştirilir. Bu tesis ile benzer kuruluşlardan farklı olarak paletin toplu sterilizasyonu yerine palet içerisindeki her bir kutu ayrı ayrı sterilizasyon işlemine tabi tutulmaktadır. Bu sterilizasyon işlemi ürüne uygulanan doz üzerinde mükemmel kontrol ve daha fazla homojenlik sağlamaktadır.

GOSSELIN ürünlerinin tamamı FDA (U.S. Food and Drug Administration) onaylı olup, her bir ürün, ambalajları üzerlerinde yer alan Lot numaralarına göre, sterilizasyon sertifikaları ile birlikte teslim edilir. Tüm ürünlerin izlenebilir olması kullanıcı için de önemli bir avantajdır.

Üretimde kullanılan hammaddeler, yürürlükteki Avrupa yönergelerine, özellikle ağır metallerin bulunmaması (CE N*1935/2004) ve gıda uyumluluğu (94/62/EC) direktiflerine ve in-vitro tıbbi cihazlarına ilişkin CE işaretine (98/79/EC) uygundur.

www.gosselin.eu

Kemiteks Kimyevi Maddeler Tic. ve Ltd. Şti.

Barbaros Mah. Barbaros Hayrettin Pasa Sok. No: 2 / A Kat: 1-2 34746 – Atasehir / Istanbul

Telefon: +90 216 449 58 70 - 73 ( Pbx ) Faks: +90 216 449 58 72

Powered by     Design  Software