Türkçe İngilizce

Ürün Grupları


Markalar

Anlaşmalı Kargolar

Kargo Takip

MICROGEN BIOPRODUCTS; İngiltere, Camberley-Surrey merkezli bağımsız ve özel bir şirkettir. Şirket tarihsel süreçte, insan ve hayvan sağlığı için tehdit oluşturan hastalıkların ve mikroorganizmaların tespiti ve teşhisine yardımcı olması amacıyla laboratuvar uzmanlarınca kullanılan ürünlerin geliştirilmesi, üretimi ve satışını gerçekleştirir.

Deneyimli yönetim kadrosuna ve dünya pazarında satışa sunulan geniş ürün yelpazesine sahip MICROGEN BIOPRODUCTS, özellikle bulaşıcı hastalıkları ve gıda patojenleri saptama testlerini geliştiren, üreten ve tedarikini gerçekleştiren pazarında lider bir kuruluştur.

Ürünlerin yüksek kalitede üretimi, uluslararası ISO 9001:2000 ve ISO 13485:2003 standartları ile garanti altına alınmaktadır.

Tüm dünyada geniş distribütör ağı ile ürün tedarik hizmetleri yanında teknik destek ve danışmanlık hizmetleri veren kuruluş, alanında uzman Ar-Ge çalışmalarıyla klinik teşhis alanında yerini genişletmeye ve mikrobiyolojide biyokimyasal ve immunoassay teknolojileri kullanan yenilikçi ürünler geliştirmeye devam etmektedir.

www.microgenbioproducts.com

 

Kemiteks Kimyevi Maddeler Tic. ve Ltd. Şti.

Barbaros Mah. Barbaros Hayrettin Pasa Sok. No: 2 / A Kat: 1-2 34746 – Atasehir / Istanbul

Telefon: +90 216 449 58 70 - 73 ( Pbx ) Faks: +90 216 449 58 72

Powered by     Design  Software